Impresszum


Nyilatkozat a tartalomról


A pyromaster.org webcímen megtalálható tartalmakat a szerzői jog védi! Tilos az itt megjelent tartalmakat engedély nélkül a személyes használatot leszámítva másolni, módosítani, vagy máshol felhasználni!

Az oldalon feltüntetett tartalom kizárólag tájékoztató jellegű!

Az itt megjelenő cikkek gyakorlati megvalósítását az oldal semmilyen formában nem támogatja! Az ebből eredő károkért és balesetekért felelősséget csakis a tartalommal visszaélő személy vállalhat!

A szerkesztő elhatárolódik minden rosszindulatú felhasználási mód elől! Semmilyen formában nem kívánok támogatni a törvényekbe ütköző cselekedetet!

Az oldalon megjelenő képek és videók nem valódi hatóanyagokról és házi készítésű termékekről készültek, ezek INERT bemutató eszközök! Kizárólag demonstrációs céllal készültek és csak másolatai az igazi hatóanyagoknak, termékeknek!

A videókon gyári, egész évben kapható tűzijátékokat láthatunk, melyek hatásai megegyeznek vagy hasonlóak a cikkben leírt eszközökéhez!!

Az oldalon találhatóak más forrásból származó videók is. A YouTube-os videók tartalmáért felelősséget nem tudok vállalni, azokat nem én készítettem. A felhasználáshoz minden esetben engedélyt kértem!

© 2009 pyromaster.org - Minden jog fenntartva.

Köszönet | Impresszum | Pirotechnikai fórum