Videógyűjtemény

Ezen az oldalon tűzijátékokról láthattok rövid ismertetést és videókat. A videókon egész évben kapható tűzijátékok láthatóak, amik hatása megegyezik vagy hasonlít a cikkben leírt termékekhez. A videókon látható termékek mindig megfeleltek a jelenkori jogszabályoknak. A képek és videók egy része külföldön készült, a helyi jogszabályoknak megfelelő termékek felhasználásával! A videók egy része megtekinthető a YouTube csatornámon, ahol pirotechnika mellett sok egyéb témájú videóm is láthatod. Ne felejts feliratkozni a csatornára, hogy láthasd a legfrissebb videókat!!!

Piros és kék pirotechnikai csillagok

Hogyan néz ki egy égő csillag közelről? Teszteltük, hidegindítással is... (kézből eldobva) :) Ezek 15mm átmérőjűek és 25mm hosszúak. Összetételük:

Ha tetszett, töltsd le a számítógépedre! Itt további videók tölthetőek le jó minőségben: Klikkelj a lenti képek valamelyikére!

pyromaster.orgpyromaster.orgpyromaster.org

100mm-es Double petal shell

100mm-es bombák, az egyik TT csillagokkal körbe rakott kék "gömböt" kellet volna produkáljon, a másik jó lett. Különböző színű csillagokat 5-ös csokorban TT alapban. Megjegyezném a TT élőben szépen látszódott. A Második bomba új, erős flash boostert kapott, ami remekül bevált. A bontási átmérő minimum 25%-al nőtt. A bombikról ITT olvashattok. Ne felejtsd el HQ-ra állítani a videófelbontást! (jobb oldalt, lent, kis nyíl felfelé, 480p)

Ha tetszett, itt lementheted a számítógépedre jobb felbontásban. Klikkelj a lenti képre!

pyromaster.org

© 2009 pyromaster.org - Minden jog fenntartva.

Köszönet | Impresszum | Pirotechnikai fórum